Skip to content
Welkom bij Slow Sports Steenwijk
Slow is not the opposite of fast, it's the opposite of hurried

 

Slow Sports is ontwikkeld  om mensen die een hoge drempel ervaren om te gaan sporten, tóch aan het bewegen te brengen. Slow Sports staat voor: genietend en ontspannen bewegen!

Plezier, dat staat voorop. Je moet al zoveel… je wilt niet óók nog “moeten” sporten. Je wilt juist ontspanning halen uit het sporten! Even een moment voor jezelf. En verder: Het moet “te doen” zijn. Niet te moeilijk en niet te zwaar dus. Maar wel de uitdaging die je zoekt, binnen de grenzen van jouw kunnen. Ook wil je een veelzijdige training, waarin gewerkt wordt aan de opbouw van je conditie, je spierkracht en je lenigheid. Je wordt als deelnemer “gezien” door de trainer; er is aandacht voor jouw persoonlijke mogelijkheden en grenzen.  Er is aandacht voor jou als mens. De groepen zijn daarom niet te groot (maximaal 12 deelnemers). De natuur en de buitenlucht maken het plaatje compleet.

De drempel om te gaan sporten is soms heel hoog. Je bent er al zo vaak met goede moed aan begonnen, maar je hield het nooit vol. Bovendien wist je niet precies hoe je het aan moest pakken. Herkenbaar?

Slow Sports haalt de drempels voor je weg. Ik help om je conditie te verbeteren en om de balans tussen inspanning en ontspanning terug te vinden. Ik doe dit op een manier die bij je past: laagdrempelig, flexibel en met plezier!

Ik ben Clasina Wouters, gediplomeerd leefstijl- en vitaliteitcoach, liefhebber van buitensport, maar vooral geïnteresseerd in mensen en wat hen in beweging zet, letterlijk en figuurlijk. Daarom heb ik altijd aandacht voor lichaam én geest. In 2017 ben ik gestart met mijn bedrijf Onwijs Vitaal, waarin ik mensen coach die een gezonde leefstijl en meer vitaliteit willen. Inmiddels ben ik ook opgeleid tot Slow Sports trainer en stimuleer ik mensen om ook fysiek in beweging te komen. Wil je meer weten? Of wil je eens een proefles volgen? Neem dan gerust even contact op.

 

Back To Top