Skip to content

Over mij

Ik ben Clasina Wouters, leefstijlcoach en vitaliteitscoach voor vrouwen
Authentiek, gedreven en met oprechte aandacht. Altijd op zoek naar verbinding, naar echt contact, om het beste in de ander naar boven te halen.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen uit te dagen om zelf de regie te nemen voor een gezonder, vitaler en gelukkiger leven! In realistische, haalbare stappen maar wel met een stip op de horizon: De mooiste versie van jezelf worden, van binnen en van buiten! Mogen zijn wie je bent en weer kunnen stralen!

Mijn roots liggen in het basisonderwijs, waar ik 20 jaar met veel plezier heb gewerkt. Daarna ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als loopbaancoach en B&B eigenaar. Lees hierover meer in: “Een stukje van mijn levensverhaal“. Naast Mark Professional, Integraal Vitaliteit- en Leefstijlcoach, ben ik ook gecertificeerd Enneagramcoach en Persoonlijke Kracht Coach.

Mijn persoonlijke drijfveren in het leven zijn: Harmonie en Balans en daarnaast ook Passie en Ambitie

Doen wat je echt leuk vindt, en er helemaal voor gaan, dat geeft energie en kleur aan wie je bent. Relaties zijn belangrijk voor mij, verbinding met wie mij lief zijn, maar ook met de natuur en het grote geheel. Ik geloof dat alles met elkaar in verbinding staat en dat het onze eigen verantwoordelijkheid is om zo goed mogelijk voor onszelf te zorgen. Hiermee creëren we optimale kansen voor een gezond, vitaal en gelukkig leven. Ik geloof dat we zo een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij en zorg kunnen dragen voor een gezonde aarde en een eerlijke verdeling in de wereld. Iedereen heeft recht heeft op een gezond, vitaal en gelukkig leven. Een betere wereld begint letterlijk bij jezelf!

Een stukje van mijn levensverhaal

20 jaar basisonderwijs heeft mij veel mooie en positieve ervaringen gebracht; o.a. dat je met een enthousiast team een geweldig fijne school kunt opbouwen en echt het verschil kunt maken voor kinderen en ouders,
 Maar de keerzijde heb ik ook ervaren:
Een stevige burn-out!
 Het resultaat van jarenlange hoge werkdruk in combinatie met bepaalde karaktereigenschappen en structureel niet de juiste prioriteiten stellen

Deze crisis werd uiteindelijke een mooie kans en het begin van mijn persoonlijke ontwikkelingsreis. Deze reis heeft mij een schat aan inzichten opgeleverd. Lees meer hierover in: “Wat het jou kan brengen“
. Ik ontdekte o.a. dat je er heel gelukkig van wordt als je jezelf op de eerste plaats zet en je dromen achterna gaat…

Wat mensen over mij zeggen

Ik kreeg een grote spiegel voor mijn neus; heel confronterend, maar precies wat ik nodig had. Ik moest zoveel van mijzelf; zat echt vast in mijn hoofd. Nu weet ik dat mijn gedachten mijn emoties bepalen en daarmee mijn beleving van geluk. Wat een eyeopener dat ik daar zelf in kan sturen! Ik kan nu veel beter loslaten en mag gewoon mijzelf zijn, goed is goed, niet alles hoeft perfect te zijn. En zo ben ik een veel leuker mens geworden! Ook voor mijn omgeving.

Ik heb al zo vaak geprobeerd om af te vallen maar iedere keer viel ik toch weer terug in mijn oude patroon en kwamen de kilo’s er weer dubbel en dwars aan. Bij dit leefstijl traject ligt de focus niet op afvallen maar op gezond leven, dat is echt anders. Het gaat met kleine stapjes, want echt veranderen kost tijd, maar dat mag nu ook van mij zelf. Ik voel mij een stuk fitter en gezonder, slik minder medicijnen en langzaam maar zeker gaan de kilo’s er nu ook af! Yes!

Nu ik gezonder en gevarieerder eet heb ik veel minder “snaaibuien” en mijn stoelgang is erg verbeterd. Ik heb geen zuurbranden meer en ik slaap veel beter, daar ben ik erg blij mee.

“Ik voel mij fysiek een heel stuk beter!
Ik heb meer energie en zin om te bewegen
Ik wandel nu elke dag en dat geeft me een heel goed gevoel.”

“Ik heb meer inzicht gekregen in hoe ik denk en reageer op anderen. Ik moest zoveel van mijzelf! Nu mag ik veel meer van mezelf, het moeten is eraf en dat geeft veel meer rust. Ik kan nu ook meer genieten.”

Wil je echt iets veranderen

Ik daag je uit om zelf de regie te nemen
Dan kunnen er mooie dingen gebeuren

Een gezonder, vitaler en gelukkiger leven!

Ik help je graag!

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan


    Back To Top