Skip to content

Ik kreeg een grote spiegel voor mijn neus; heel confronterend, maar precies wat ik nodig had. Ik moest zoveel van mijzelf; zat echt vast in mijn hoofd. Nu weet ik dat mijn gedachten mijn emoties bepalen en daarmee mijn beleving van geluk. Wat een eyeopener dat ik daar zelf in kan sturen! Ik kan nu veel beter loslaten en mag gewoon mijzelf zijn, goed is goed, niet alles hoeft perfect te zijn. En zo ben ik een veel leuker mens geworden! Ook voor mijn omgeving.

Ik heb al zo vaak geprobeerd om af te vallen maar iedere keer viel ik toch weer terug in mijn oude patroon en kwamen de kilo’s er weer dubbel en dwars aan. Bij dit leefstijl traject ligt de focus niet op afvallen maar op gezond leven, dat is echt anders. Het gaat met kleine stapjes, want echt veranderen kost tijd, maar dat mag nu ook van mij zelf. Ik voel mij een stuk fitter en gezonder, slik minder medicijnen en langzaam maar zeker gaan de kilo’s er nu ook af! Yes!

Nu ik gezonder en gevarieerder eet heb ik veel minder “snaaibuien” en mijn stoelgang is erg verbeterd. Ik heb geen zuurbranden meer en ik slaap veel beter, daar ben ik erg blij mee.

“Ik voel mij fysiek een heel stuk beter!
Ik heb meer energie en zin om te bewegen
Ik wandel nu elke dag en dat geeft me een heel goed gevoel.”

“Ik heb meer inzicht gekregen in hoe ik denk en reageer op anderen. Ik moest zoveel van mijzelf! Nu mag ik veel meer van mezelf, het moeten is eraf en dat geeft veel meer rust. Ik kan nu ook meer genieten.”

“Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet! Ik voel me veel zekerder nu en kies echt voor mezelf.
Ik durf ook meer van mijzelf te laten zien en voor mijn mening uit te komen.
Ik hoef niet meer iedereen te “pleasen” Ik ben trots op mijzelf!”

Back To Top